Penisringar – vad är det?

Innan jag kom i kontakt med penisringar hade jag inte ens en aning om att det fanns något som hette så. Vad är den till för och hur ska den sitta? Jag kommer att förklara lite mer i nästa stycke. Men anledningen till att jag köpte en penisring var när jag hade svårt för att hålla stånd, helt enkelt. Jag fick utlösning för fort när jag var med min partner och efter ett bra tag och många besvikna stunder och en uppgiven partner så började jag undersöka möjligheterna att få behålla ståndet längre. Jag har testat Viagra ett antal gånger men kände mig inte särskilt bekväm med det då jag inte riktigt kunde reglera när jag skulle få stånd och hur länge.

Hur funkar penisringar?

Enkelt förklarat är det en ring som du trär på penis när du har stånd. Ringen förhindrar blodflödet in och ut till penis och vitsen med den är att du ska få behålla blodet i penis lite längre än normalt. Det vill säga, att blodtillförseln stryps för en stund. Det är inte bara för oss med erektionsproblem som en penisring är att föredra utan alla kan njuta av den. Den får din penis att svullna upp och se större ut (om du nu skulle vilja det), den får också erektionen att vara längre, du får också hårdare och mer intensiva orgasmer (det är ju inte fel), och inte nog med att du behåller ditt stånd längre, du kan också njuta av din erektion under längre tid.

Hur ska penisringen sitta?

Jag ska ge ett kanontips direkt! Se till att ha rakat runt penis och roten (pungen) innan du ens tänker tanken på att trä på en penisring, åtminstone om den är av gummi. Det gör fruktansvärt ont att ta av den annars (talar av erfarenhet). När du har rullat på din penisring väljer du själv vart du vill ha den. Det kan hända att du får träna lite innan du kommer på vart den sitter bäst och ger den bästa erektionen och utlösningen. Men i princip kan du sätta ringen vart som helst, du kan också välja att inkludera pungen i den om du vill. Lycka till!